SD Black Bear Solution

Društvo smo ustanovili že leta 2020 z namenom, da bi našo filozofijo treninga, skupnosti in osebne rasti prenesli na društvo podobno mislečih posameznikov, ki si želijo izboljšati svoje telesne, miselne in strelske sposobnosti. Društvo je zasnovano kot prostor za izmenjavo idej in izkušenj med člani, ne glede na njihovo predhodno znanje ali izkušnje.

 

Z letom 2024 je društvo pridobilo osvežen statut in nov zagon za delovanje, ki temelji na organizaciji različnih dogodkov, kot so skupni treningi in izobraževanja, tekmovanja, pohodi, udeleževanje na MILSIM dogodkih in ostale dejavnosti, ki niso direktno povezane s strelstvom ampak pripomorejo k boljši razgledanosti ter zviševanju zmogljivosti in sposobnosti članov.

Prednosti Članstva

  • 1x tedenski brezplačni dostop do strelišča na Rudniku v Ljubljani
  • 20% popust na Black Bear Solution tečaje (+1% za vsakega sprejetega člana, ki vas navede kot predlagatelja v obrazcu)
  • Ekskluzivni društveni merch
  • Rezervirana mesta (5 za društvo) za vse internacionalne tečaje v režiji Black Bear Solution
  • Društveni treningi in dogodki
  • Dostop do “Members Only” sekcije društvenega Discord serverja
  • Skupinski nakupi opreme

Članarina za leto 2024 znaša 190€ in vključuje vse zgoraj naštete ugodnosti.

Postani član društva

Sledi povezavi spodaj in izpolni obrazec, če se želiš pridružiti našemu društvu. Če imaš še kakšno vprašanje, odpri Discord server društva in kontaktiraj kateregakoli od Administratorjev. Ko oddaš obrazec, boš na e-mail dobil nadaljnja navodila.

Discord Server

Discord je komunikacijska platforma, ki od leta 2015 pridobiva na popularnosti predvsem v igričarskem svetu, zadnja leta pa se uporablja tudi za druge skupnosti. Zaradi vsestranske uporabnosti smo se odločili, da bo SD BBS skoraj v celoti deloval preko tega sistema.

 

Večina vsebine na strežniku je dostopna vsem (tržnica, debate, …), samo za člane pa je zaklenjena sekcija društvenih obvestil, treningov, dogodkov in diskusije. Dostop do tega dela strežnika pridobite ob prejemu potrdila o članstvu.

"Keep building."