INTERNATIONAL DISCLAIMER 

The following information is relevant for people local to us here in Slovenia. It covers the benefits of joining the Black Bear Target Shooting Club (SD BBS), its purpose and how to apply to become a member. The part that might be relevant for international customers is the Discord server, linked below. There is however a possibility of membership for other EU citizens, for additional information please contact us through the Discord server: Click Here.

 

 

Članstvo v Strelskem Društvu Black Bear Solution (SD BBS)

Društvo smo ustanovili že leta 2020 z namenom, da bi našo filozofijo treninga, skupnosti in osebne rasti prenesli na društvo podobno mislečih posameznikov, ki si želijo izboljšati svoje telesne, miselne in strelske sposobnosti. Društvo je zasnovano kot prostor za izmenjavo idej in izkušenj med člani, ne glede na njihovo predhodno znanje ali izkušnje. Zaradi velikega števila odprtih projektov ustanovnih članov pa društvo še do danes ni zares zaživelo tako kot bi moralo.

 

Zato smo se odločili, da z letom 2024 osvežimo in usmerimo poslanstvo društva ter začnemo z društvenimi aktivnosti, srečanji in dogodki. Bodoči člani lahko v naslednjem letu pričakujete skupinske strelske treninge, treninge premikanja in dinamike (SITE-B), udeležbo na MILSIM in airsoft dogdkih, pohode, kolesarske ture in ostala športna srečanja v naravi, testiranja opreme, debate v živo in online (društveni Discord server) ter različna tekmovanja. Prvo tekmovanje se bo odvilo v začetku maja, ko se že tretje leto zapored spet vidimo na Gunslingerju.

 

Prednosti članstva

  • 1x tedenski brezplačni dostop do strelišča na Rudniku v Ljubljani
  • 20% popust na Black Bear Solution tečaje (+1% za vsakega sprejetega člana, ki vas navede kot predlagatelja v obrazcu)
  • Ekskluzivni društveni merch
  • Rezervirana mesta (5 za društvo) za vse internacionalne tečaje v režiji Black Bear Solution
  • Društveni treningi in dogodki
  • Dostop do “Members Only” sekcije društvenega Discord serverja

 

Postopek včlanitve in članarina

Vsak, ki želi postati član SD BBS, se mora seznaniti s statutom društva, izpolnjevati vse zahtevane pogoje in izpolniti Google Form. Ko organ društva preveri vse podatke, se kandidatu pošlje navodila za plačilo letne članarine in dokument za pristopitev k društvu. Ob poravnavi članarine se novemu članu pošlje podpisano potrdilo o članstvu v društvu.

 

KLIKNITE TUKAJ za povezavo do aktualnega statuta društva.

 

KLIKNITE TUKAJ za povezavo do obrazca za včlanitev.

 

Članarina za leto 2024 znaša 190€.

 

Povezava do Discord serverja

Discord je komunikacijska platforma, ki od leta 2015 pridobiva na popularnosti predvsem v igričarskem svetu, zadnja leta pa se uporablja tudi za druge skupnosti. Zaradi vsestranske uporabnosti smo se odločili, da bo SD BBS skoraj v celoti deloval preko tega sistema.

 

KLIKNITE TUKAJ, da sprejmete vabilo v strežnik. Do strežnika lahko dostopate preko brskalnika, ali pa si prenesete PC/Mac in/ali mobilno aplikacijo (priporočamo).

 

Večina vsebine na strežniku je dostopna vsem (tržnica, debate, …), samo za člane pa je zaklenjena sekcija društvenih obvestil, treningov, dogodkov in diskusije. Dostop do tega dela strežnika pridobite ob prejemu potrdila o članstvu.

 

SPECIAL THANKS

We would like to thank Miško from Training Group for inspiring this change and refocus in our club. What you guys have achieved and the level of community you’re running is a big inspiration for us here at Black Bear.